Vaja läheb:
- 400 g kõrvitsapüreed või töstitud kõrvitsaid
- purk valgeid ube
- 0.75 l puljongit
- pool purki kookospiima
- 75 g parmesani või mõnda teist kõva itaaliapärast juustu
- 2 küünt küüslauku
- 1 punane sibul
- võid või oliivõli
- soola / pipart / igverit / muskaatpähklit
Praadida kastrulis küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisada puljong ja kõrvitsapüree, veidi kuumutada. Seejärel lisada juurde kookospiim ning oad ja maitsestada vastavalt soovile. Vhetult enne valmimist lisada juurde peeneks riivitud juust, püreestada saumiksriga.
Päris mõnus supp tuli, kõrvale sobib imehästi chiabatta.
- 400 g kõrvitsapüreed või töstitud kõrvitsaid
- purk valgeid ube
- 0.75 l puljongit
- pool purki kookospiima
- 75 g parmesani või mõnda teist kõva itaaliapärast juustu
- 2 küünt küüslauku
- 1 punane sibul
- võid või oliivõli
- soola / pipart / igverit / muskaatpähklit
Praadida kastrulis küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisada puljong ja kõrvitsapüree, veidi kuumutada. Seejärel lisada juurde kookospiim ning oad ja maitsestada vastavalt soovile. Vhetult enne valmimist lisada juurde peeneks riivitud juust, püreestada saumiksriga.
Päris mõnus supp tuli, kõrvale sobib imehästi chiabatta.
No comments:
Post a Comment