Wednesday, June 15, 2011

Scones


Vaja läheb:

- 2 tassi isekerkivat jahu (ma pole Eestis kohanud, asja ajab ära ka jahu + tl küpsetuspulbrit)
- u 60g võid
- 1 spl suhkrut
- pool klaasi šokolaadi tükke
- 2/3 tassi piima

Sega kokku jahu ja küpsetuspulber ning hõõru sõrmede abil toesoe või jahuga ühtlaseks leivapuru laadseks massiks. Lisa juurde šokolaad ja suhkur ning kõige lõpuks piim, sega ühtlaseks. Raputa lauale veidi jahu ning rulli u 2 cm kõrguseks plaadiks. Lõika 9 suuremaks tükiks, aseta küpsetusplaadile, pintselda piimaga ning pane ahju küpsema 10-12 minutiks 220 kraadi juures.

Siinsed söövad tihtipeale moosi või vahukoorega, minu meelest niisamutigi hea.
Super lihtne, yummmm.

No comments: