Wednesday, March 28, 2012

Pajaroog


Hea, tervislik ja mõnus pajakas.

Vaja läheb:

- 400 g läbikasvanud sealiha
- suur sibul
- 4 küünt küüslauku
- 3 keskmise suurusega porgandit
- 2 peotäit herneid
- 3 suurt kartulit
- pool kapsapead
- spl oliivõli
- 10 tera pipart
- maitse järgi soola
- 2 l vett

Valmistasin ette kõik juurviljad enne poti kuumaks ajamist. Roa valmistamiseks kasutasin paksu malmpotti. Kuumutasin õli, sibula, küüslaugu ning pruunistasin  ja maitsetsasin liha. Valasin peale 2 l vett ning esmalt porgandid. Lasin tasasel kuumusel podiseda, lisades järgemööda ülejäänud komponendid. Esmalt kartulid, seejärel kapsad ning kõige lõpuks herned. 

Kuna köögiviljadest tekib mõnus puljong, siis ei maitsestanud antud rooga enamaga kui pipra ja soolaga. Yumm!


No comments: