Saturday, October 8, 2011

Kanaga täidetud paprika




Täidetud paprika on mõnus viis ära kasutamaks külmikusse seisma jäänud vähesed ülejäägid. Sell korral läksid paprikasse järgmised ained (6 suurema paprika tarvis): 

- 2 väiksemat tükki kanafileed
- u 100 g shampinjone
- 50 g feta juustu
- 50 g riivitud juustu
- 4 küünt küüslauku
- 2 väiksemat sibulat
- basiilikut
- pipart / soola

Wokkisin kiirelt kanafille basiiliku, pipra ja soolaga ja eraldi pannil shampinjonid küüslaugu ja  sibulaga. Segasin seened, kana ja feta juustu tükid kokku ning täitsin paprikad. Peale puistasin riivitud juustu. 160 kraadi juures umbes 40 minutit, orienteeruvalt 30 minutit kaetult fooliumiga. 

Üllatavalt mõnus ja mahlane tulemus. Varem pole kana paprika täitmiseks kasutanud, meeldis isegi rohkem kui vana hea klassikaline variant. 

No comments: