Saturday, October 22, 2011

Mango lassi


Mangod on puuviljad, mille sõltuvust tekitavad omadused avastasin alles Austraaliasse tulles. Ilmselt peaasjalikult on põhjuseks see, et Eestis on head ja valminud mangot raske saada ning tõenäoliselt on teele asunud mango olnud pooltoores ning valminud oma retke käigus pappkastis. Kuna eelmisel nädalal sain ootamatult kingituseks ammu igatsetud saumikseri, siis täna hommikul tegin mangolassit, mida saab edukalt teha ka mangopüree või konservmangodega. 

Vaja läheb:

- 1 suurem küps mango või mangopüreed
- 5-6 spl maitsetsamata hea kvaliteediga jogurtit 
- maitse järgi piima
- peeneks riivitud värsket ingverijuurt
- soovi korral purustatud jääd

Pane blenderisse mango, jogurt ja ingver ning lase seguneda keskmisel kiirusel ühtlaseks massiks. Mulle meeldib, kui lassi on veidi paksemapoolne, seega jääd ei lisa. Kõige lõpuks lisa juurde piim ning käivita blender, kuniks on tekkinud paras konsistens. 


No comments: