Tuesday, December 2, 2008
Tuunikala pirukas
Retsept on inspireeritud Eve suurepärasest pirukast, mis omakorda oli inspireeritud Toidutarest.
Kasutasin:
Põhi
125 g võid
3 dl jahu
tunde järgi soola
3-4 supilusikat vett
Kate
2 suurte tükkidega tuunikala konservi
1 keskmise suurusega punane sibul
2 väikest küünt küüslauku
pisut õli
2 suurt tomatit
2 muna
1 dl vahukoort
~300 g juustu
maitseaineteks soola, pipart, basiilikut
Sega esmalt ühtlaseks massiks toasoe või, jahu, sool ja vesi. Vooderda sobilik küpsetusvorm (kindlasti kõrgete äärtega).
Pruunista pannil kergelt küüslauk ja sibul, puista sellega üle küpsetusplaadile asetatud taigen. Sibula/küüslaugu segu peale näppida lahti tuunikaga tükid ning laotada ühtlaselt. Peale puistada juustu ning valada üle lahtiklopitud muna-piima seguga. Katta tomatitega ning maitsestada vastavalt soovile.
Antud pirukas on minu meelest väga maitsev nii soojalt kui ka külmalt.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment