Vaja läheb:
- oks rosmariini
- väike mugulsibul
- 3 porgandit
- 3 spl oliivõli
- 2 l vett
- 10kond pipratera
- meresoola
- 4 suurt kartulit
- serveerimiseks hakitud rohelist sibulat ja hapukoort
Frikadellid:
- 350g hakkliha
- 1 väike sibul
- 1 muna
- meresoola
- jahvatatud pipart
Tükelda sibul ja rosmariin ning kuumuta kergelt pannil oliivõlis. Pane vesi keema, lisa hakitud kartul, porgand, pipraterad, meresool ning kuumutatudmaitseviljad. Samal ajal valmista frikadellid.
Sega käsitsi muna, hakkliha, jahvatatud pipar ja sool ning lisa peeneks hakitud sibul. Õhtlaseks segatud massist veereta kätega väikesed pallid ning libista kergelt suppi. Supp hakkab valmima, kui frikadlelid on kõik pinnale tõusnud.
No comments:
Post a Comment