Tuesday, September 30, 2008
Sügisene lemmik
Minu poolest võiks seda toitu küll korduvalt ja korduvalt erinevates variatsioonides sügiseti teha. Sel korral suhteliselt klassikalise sisuga täidetud paprikad.
Kasutasin:
~600 g hakkliha
6 keskmise suurusega paprikat
3 tomatit
2 muna
pool pakki keedetud riisi
2 väikest sibulat
4 küünt küüslauku
Esmalt puhastada paprika kaunad ning leida sobilik ahjuvorm, kuhu need ära mahuksid. Seejärel pruunistada hakkliha sibula ja küüslauguga, maitsetada vastavalt soovile. Lisada pruunistunud hakklihale tomatid, kuumutada veel veidi. Seejärel segada kokku hakkliha, keedetud riis ja keedetud muna tükid. Panna sisu paprikatesse ning vormiga ahju umbes 60 minutiks 175 kraadi juures.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment